دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).
طرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی

طرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی

 نوشته های مشابه طرز تهیه ترشی آلبالوطرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی,ترشی لیمو ترشمواد برای ترشی لیمو برای ۱۰ نفر :لیموترش ۱ کیلوگرم  نمک ۲ قاشق سوپخوریدانه ی خردل سیاه  ۳ قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز۱ قاشق سوپخوری زردچوبهیک و یک دوم قاشق چایخوریشکر قهوه ای۲۰۰ گرمآبلیمو۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)سرکه۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)طرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی روش اول :لیمو را همراه با نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.آن‌گاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید.سپس آن را روی پارچه‌ی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانه‌ی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوه‌ای پر کنید و در شیشه‌ی مناسبی بچینید.اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید.حالا شیشه‌ها را در آفتاب قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آماده‌ی مصرف می باشد.نکته : در ترشیها حتما نمک دریا استفاده کنید اکثر نمکهای آشپزخونه دارای ید هستش که خیار شور و ترشی رو نرم میکنهادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛سیاه دانه تفت داده و گلپر هستطرز تهیه ترشی لیمو روش دوم :مواد لازم : لیمو شیرازی نمک فلفل قرمزطرز تهیه ترشی لیمو ترشطرز تهیه ترشی لیمو ترش :ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد یا حلقه می کنیم . هسته های آن را در می آوریم. نیاز نیست حتما کاملا هسته ان را درمیاوریم اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند. فلفل قرمز ، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.بیرون از یخچال جای سایه و خنک میگذاریم بماند گهگاهی روزی دوبار قوطی رو تکان میدهیم این ترشی بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.*نکته : اگه دوست دارید تلخی پوست لیمو رو بگیرید و بعد این ترشی رو درست کنید این روش رو انجام را انجام دهید :برای تلخی زدایی پوست لیمو بهتره لیمو را به مدت ۳ روزتوی اب سرد بگذارید و هردفعه ابش را عوض کنید تا پوست لیمو شیرین بشه و بعد مراحل کاررا مثل بالا انجام دهیدطرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی با دو روش متفاوتمنبع : shoo oshi i .i ۳.۹/۵ - (۵۰ امتیاز) برچسب ها طرز تهیه انواع ترشی تهیه ترشی لیمو درست کردن ترشی لیمو طرز تهیه ترشی لیمو نحوه تهیه ترشی لیمو

۰ 57,007 خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد

فیس بوک توییتر واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل

Ve ifyi g ha you a e o a obo ...

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب