دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).
روش درست كردن ترشی هفت بیجار

روش درست كردن ترشی هفت بیجار

از میان اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید کدام میوه بهتر است؛ میوه تازه، خشک یا یخ زده؟ (تصاویر) سدان مزدا 6 RWD؛ باشکوه و افسانه‌ای! زندگی و سرگرمی / آشپزی کد خبر: ۴۱۷۶۲۶ ارسال نظر طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط خانگی و جا افتاده در تهیه ترشی هفت بیجار از انواع سبزیجات و صیفی جات استفاده می‌شود به همین خاطر عطر و طعم بسیار خوبی دارد البته لازم نیست همه صیفی جات رو استفاده کنید هر کدام در دسترس نبود یا دوست نداشتید را می‌توانید حذف کنید. پ   فرارو- پاییز فصل ترشی انداختن است و ترشی‌ها یکی از مخلفات سفره ما ایرانی‌ها هستند. یکی از ترشی‌های خوشمزه‌ای که می‌توانید تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید ترشی هفت بیجار است.این ترشی از ترشی‌های خیلی قدیمی ما ایرانی‌ها است در تهیه این ترشی از انواع سبزیجات و صیفی جات استفاده می‌شود به همین خاطر عطر و طعم بسیار خوبی دارد البته لازم نیست همه صیفی جات رو استفاده کنید هر کدام در دسترس نبود یا دوست نداشتید را می‌توانید حذف کنید. مواد اولیه لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار گل کلم ۱/۵ کیلوبادمجان ۱ کیلوکلم برگ نیم کیلوهویج نیم کیلولوبیا سبز نیم کیلوخیار قلمی نیم کیلوسیب زمینی ترشی نیم کیلوکرفس نیم کیلوپیاز ترشی (پیاز ریز قرمز) نیم کیلوسبزی شامل جعفری، گشنیز، نعناع، ریحان و مرزه نیم کیلوبِه ۲ عددسیب ۲ عددفلفل تند ۱۰۰ گرمفلفل شیرین ۱۰۰ گرمسیر ۳ تا ۴ بوته یا ۱۰۰ گرم موسیرسیاه دانه ۱ قاشق غذاخوریادویه ترشی شامل میخک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سبز، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، نعناع خشک، زردچوبه، زیره و هل ۲ قاشق غذاخوری سر خالینمک به میزان لازمسرکه سفید به میزان لازم   طرز تهیه ترشی هفت بیجار ۱- ابتدا سبزیجات را تمیز بشویید سپس همه سبزیجات به جز بادمجان را در اندازه دلخواه خرد کنید بعد روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کاملاً کشیده شود بهتر است سبزیجات را از روز قبل بشویید و اجازه دهید یک روز کامل بماند تا کاملاً خشک شوند.اگر فرصت نداشتید سبزیجات شسته شده و خرد شده را برای حدود ۲ ساعت روی پارچه تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود. ۲- می‌توانید لوبیا سبز و هویج را برای اینکه کمی نرم شوند بجوشانید اگر خواستید لوبیا سبز را بجوشانید یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد ۲ قاشق مرباخوری نمک + ۱/۲ قاشق مرباخوری زردچوبه به آن اضافه کنید.لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید اجازه دهید به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بجوشد تا رنگ آن تغییر کنید بعد آبکش کنید و سریع توی آب سرد بریزید بعد مجدداً آبکش کنید و روی دستمال تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن خارج شود. هویج را هم در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا کمی نرم شود. به این نکته توجه داشته باشید که لوبیا سبز و هویج نباید بپزند بلکه فقط باید کمی نرم شوند پس از جوشاندن زیاد خودداری کنید.۳- از آن جایی که بادمجان طعم تلخی دارد برای اینکه طعم ترشی شما تلخ نشود بعد از خرد کردن بادمجان‌ها (نیازی به کندن پوست بادمجان نیست) آن‌ها را در سرکه بجوشانید یا اینکه ابتدا کبابی کنید بعد خرد کنید. همان طور گفتیم بادمجان‌ها را می‌توانید به دو روش آماده کنید به این صورت که بادمجان‌ها را تمیز بشویید، خشک کنید بعد کبابی کنید سپس پوست آن را بگیرید بعد از اینکه خنک شد آن را در اندازه دلخواه خرد کنید یا اینکه با گوشت کوب یا به کمک پشت قاشق له کنید.اگر نخواستید بادمجان را کبابی کنید آن‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و روی آن سرکه بریزید تا جایی که روی بادمجان کاملاً با سرکه پوشانده شود اجازه دهید سرکه به جوش بیاید حدود ۵ دقیقه بعد گاز را خاموش کنید توجه به این نکته ضروری است که بادمجان نباید بپزد فقط باید کمی نرم شود.بادمجان‌ها را پس از جوشاندن در سبدی که کاملا خشک و تمیز باشد ریخته و روی آن سینی یا وسیله نسبتاً سنگینی قرار دهید تا طی حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت آب اضافی آن خارج شود.۴- سبزی‌های معطر را هم پاک کنید، بشویید بعد خرد کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود نکته بسیار مهم در تهیه ترشی‌ها این است که تمام سبزیجات باید کاملاً خشک باشند در غیر این صورت ترشی شما کپک می‌زند.۵- سیر را هم نیم ساعتی در آب ولرم خیس کنید تا پوستش به راحتی جدا شود سپس روی پارچه قرار دهید تا خشک شود.سیری که برای ترشی استفاده می‌کنید نباید‌تر باشد یعنی قبل از اینکه بریزید داخل سرکه باید چند روزی در مقابل آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شود بعد پوست آن را بگیرید و در ترشی استفاده کنید.۶- ظرف‌های شیشه‌ای مخصوص ترشی را شسته و کاملاً خشک کنید ترشی را در ظروف پلاستیکی نریزید، چون عطر و طعم آن خراب می‌شود.۷- در مرحله بعد همه سبزیجات + نمک + فلفل‌های درسته + ادویه ترشی + سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید در این مرحله سرکه را زیاد نریزید، چون ممکن است وقتی ترشی را داخل شیشه می‌ریزید سرکه آن خیلی زیاد شود وقتی که ترشی را داخل شیشه ریختید باید سرکه را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی سبزیجات را بگیرد. مقداری از سبزی معطر را نگه دارید تا وقتی شیشه را از مواد پر کردید در لایه آخر سبزی معطر را قرار دهید سپس روی آن سرکه بریزید.کمی از سرکه را بچشید تا مطمئن شوید که نمک آن کافی است بعد در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک به دور از نور آفتاب قرار دهید تا ترشی عمل بیاید ترشی معمولاً بعد از ۲۰ روز آماده سرو است.‌می‌توانید سبزیجات خرد شده، حبه‌های سیر، فلفل تند و سبزی معطر را در شیشه‌ها به صورت لایه لایه بچینید لایه آخر را هم سبزی بریزید سپس مخلوط نمک و سرکه را روی سبزیجات بریزید اگر خواستید ترشی شما خیلی ترش نشود می‌توانید نصف سرکه و نصف آب جوشیده سرد استفاده کنید.۸- موادی که در تهیه ترشی استفاده می‌کنید کاملاً بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد می‌توانید بعضی مواد را حذف یا مواد دیگری را به آن اضافه کنید. همچنین میزان شوری و ترشی ترشی هم بستگی به ذائقه شما دارد. نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید ۱- تمام سبزیجات باید کاملاً خشک باشند اگر سبزیجات آب داشته باشند ترشی شما کپک می‌زند بهترین روش تهیه ترشی این است که تمام سبزیجات بعد از شسته و خرد شدن یک روز کامل روی پارچه تمیز پهن شوند تا کاملاً خشک شوند سپس روز بعد ترشی را تهیه کنید.۲- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید باید کاملاً تمیز و خشک باشد در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد، چون اگر هوا بکشد ترشی خراب می‌شود.۳- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.۴- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید گاهی اوقات بعضی در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.۵- اگر دوست ندارید ترشی خیلی ترش شود می‌توانید بسته به ذائقه خودتان از مخلوط آب جوشیده سرد شده + سرکه استفاده کنید. به هیچ وجه آب نجوشیده یا آب جوشیده داغ به ترشی اضافه نکنید. آب جوشیده باید کاملاً سرد شده باشد تا ترشی که درست می‌کنید کپک نزند.۶- خیلی مواقع که شما ترشی می‌زارید بعد از مدتی می‌بینید که سیر‌های داخل ترشی تغییر رنگ دادند و به رنگ سبز آبی شده اند ممکن این سوال برایتان پیش بیاید که چرا این اتفاق افتاده و اینکه آیا می‌توانید از این سیر‌ها استفاده کنید یا نه؟   در پاسخ باید بگوییم که نگران نباشید این فرآیند کاملاً طبیعی است و تغییر رنگ سیر به این معنا نیست که ترشی شما خراب شده است در واقع ترکیبات سیر به گونه‌ای است که وقتی با یک اسید مثل سرکه ترکیب می‌شود تغییر رنگ می‌دهد، اما راه حل‌هایی وجود دارد که می‌تواند در مواقعی از تغییر رنگ سیر جلوگیری کند. روش‌های جلوگیری از تغییر رنگ سیر در ترشی   ۱- به هنگام ترشی انداختن از نمک‌های بدون ید مثل نمک دریا که درشت است استفاده کنید.۲- نباید ترشی را در معرض نور خورشید قرار دهید. چون سبب تولید کلروفیل و در نتیجه سبز رنگ شدن سیر می‌گردد.۳- سیر نباید‌تر باشد یعنی قبل از اینکه بریزید داخل سرکه چند روزی با پوست در مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک شود بعد داخل ترشی استفاده کنید.در نهایت اینکه گاهی اوقات این تغییر رنگ به نوع سیر و خاکی که در آن رشد کرده است ربط دارد و ممکن است اقدامات فوق را هم انجام دهید، اما باز هم سیر تغییر رنگ دهد به عنوان مثال سیر‌های چینی از جمله سیر‌هایی هستند که معمولاً تغییر رنگ می‌دهند. ارسال نظر ۷۳ پسندیدم وقتی به دختر ناصرالدین‌شاه خیانت می‌شود! شاسی بلند روسی چه ویژگی‌هایی دارد؟ همه چیز درباره رانا پلاس سقف شیشه‌ای برچسب ها: ترشی طرز تهیه ترشی ترشی هفت بیجار بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی خبرنامه گزارش خطا اشتراک گذاری بخوانید... طرز تهیه ترشی سبزیجات؛ فوری و خوشمزه طرز تهیه ترشی بادمجان دودی، چاشنی خوشمزه غذا طرز تهیه لازانیا قارچ و گوشت خوشمزه با سس مخصوص ویژه‌ها پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) روز هشتم ماه ربیع الاول در تاریخ هجری شمسی مصادف با شهادت جانسوز امام حسن عسگری (ع) است که در شهر سامرا به دست... افزایش خطر ابتلا به سه ویروس خطرناک در پاییز و زمستان موارد ابتلا به ویروس سین‌سیشیال تنفسی به طور معمول در فصل زمستان در میان کودکان افزایش می‌یابد. آنفلوآنزای فصلی... مزایای ماسک نشاسته و روغن زیتون برای مو استفاده از ماسک نشاسته و روغن زیتون باعث افزایش سرعت رشد مو می‌شود، زیرا حاوی روغن زیتون و ویتامین A است و برای... تازه ترین نظرات ناماسما ۱۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ 2 1 پاسخ خوب بود نظرات بیشتر را بخوانید ارسال نظر پر بحث ترین ۱ (تصاویر) احمدی‌نژاد و همسرش در دبی (۴۹ نظر) ۲ زخمی‌شدن دختران اصفهانی با کلت پنج‌ونیم‌ (۴۳ نظر) ۳ آقاتهرانی: برای تصویب و اجرای طرح صیانت مصمم هستیم (۱۳ نظر) ۴ مالیات کمرشکن بر لوکس‌ها! (۱۲ نظر) ۵ پشت پرده استعفای لاریجانی از مسئولیت قرارداد ایران و چین (۱۰ نظر) ۶ مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار شد (۱۰ نظر) ۷ هشدار بلینکن به ایران: ممکن است به گزینه‌های دیگر متوسل شویم (۹ نظر) ۸ عکسی متفاوت از احمدی نژاد پای دار قالی (۵ نظر) ۹ رستاخیز بازار ماشین دست‌دوم؛ پراید کارکرده ۷۲ درصد گران شد (۴ نظر) ۱۰ رییسی: تخت جمشید نشانه هنر والای ایرانیان است (۴ نظر) ارسال نظرات نظرات بینندگان در انتظار بررسی: ۹ انتشار یافته: ۱ غیر قابل انتشار: ۰ ویژه‌ها پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) روز هشتم ماه ربیع الاول در تاریخ هجری شمسی مصادف با شهادت جانسوز امام حسن عسگری (ع) است که در شهر سامرا به دست... افزایش خطر ابتلا به سه ویروس خطرناک در پاییز و زمستان موارد ابتلا به ویروس سین‌سیشیال تنفسی به طور معمول در فصل زمستان در میان کودکان افزایش می‌یابد. آنفلوآنزای فصلی... مزایای ماسک نشاسته و روغن زیتون برای مو استفاده از ماسک نشاسته و روغن زیتون باعث افزایش سرعت رشد مو می‌شود، زیرا حاوی روغن زیتون و ویتامین A است و برای... مجله فرارو طرز تهیه ۵ مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی طرز تهیه ترشی پیاز، چاشنی خوشمزه غذا طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ و قارچ طرز تهیه دسر مگنولیا، تجربه‌ای دلچسب و شیرین تازه ترین عناوین پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید کدام میوه بهتر است؛ میوه تازه، خشک یا یخ زده؟ همه آنچه از ترومبوز یا لختگی خون و درمانش باید بدانید مزایای ماسک نشاسته و روغن زیتون برای مو چرا برخی از افراد زیاد غذا می‌خورند؟ خواص فراوانی که در پوست پرتقال نهفته است ترکیب‌های غذایی سمی که برای بدن خطرناک هستند هم اکنون دیگران میخوانند (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) از میان اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید کدام میوه بهتر است؛ میوه تازه، خشک یا یخ زده؟ (تصاویر) سدان مزدا 6 RWD؛ باشکوه و افسانه‌ای! پربازدید روز پربازدید هفته خواص فراوانی که در پوست پرتقال نهفته است کدام میوه بهتر است؛ میوه تازه، خشک یا یخ زده؟ مزایای ماسک نشاسته و روغن زیتون برای مو همه آنچه از ترومبوز یا لختگی خون و درمانش باید بدانید چرا برخی از افراد زیاد غذا می‌خورند؟ (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) سمی‌ترین و خطرناک‌ترین گیاهان آپارتمانی اگر این هشت ویژگی را دارید پس والدینی «سمی» هستید خواص باورنکردنی «گشنیز» و «تخم گشنیز» با خواص دارویی نهفته در خرمالو آشنا شوید خوردن میوه در این ساعات ممنوع طرز تهیه ۵ مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی آنچه سوسک و حشرات را به سمت خانه شما جذب می‌کند تازه ترین عناوین پیام تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) (تصاویر) عجیب‌ترین وسایل آشپزخانه که تا به حال دیده‌اید کدام میوه بهتر است؛ میوه تازه، خشک یا یخ زده؟ همه آنچه از ترومبوز یا لختگی خون و درمانش باید بدانید مزایای ماسک نشاسته و روغن زیتون برای مو چرا برخی از افراد زیاد غذا می‌خورند؟ خواص فراوانی که در پوست پرتقال نهفته است ترکیب‌های غذایی سمی که برای بدن خطرناک هستند

خانه دستورپخت چاشنی طرز تهیه ترشی هفت بیجار خونگی و خوشمزه

چاشنی آسان کمتر از 30 دقیقه کمتر از 30 دقیقه طرز تهیه ترشی هفت بیجار خونگی و خوشمزه پیشنهاد به رژیم غذایی سالم 5,0 a i g based o 3 a i gs 5,0 | 0 دیدگاه | 3 بازخورد پیشنهاد به رژیم غذایی سالم 7289 بازدید ۱۱ شهریور ۱۳۹۹۱۱ شهریور ۱۳۹۹ توسطفرنوش اکبری ترشی هفت بیجار با اصالتی ۱۵۰ ساله نزدیک‌های پاییز منزل هر بیجاری‌ پیدا می‌شود. البته این ترشی به خاطر عطر و طعم بی‌نظیرش که مدیون ادویه مخصوص و جادویی آن است، محبوبیت ویژه‌ای پیدا کرده و دورچین غذاهای بسیاری از ما ایرانی‌ها است.  جالب است بدانید این ترشی به خاطر مواد تشکیل دهنده که شامل هفت میوه، هفت ادویه و هفت سبزی است به هفت بیجار مشهور شده است. اگر اهل انداختن ترشی هستید یا حتی اگر دستی در انداختن ترشی ندارید، بد به دلتان راه ندهید؛ در این دستورالعمل سیر تا پیاز طرز تهیه این ترشی چه درباره سبزی و چه درباره ادویه و تمام نکات تهیه آن ذکر شده است. همراه ما باشید. بیشتر بخوانیدطرز تهیه اسفناج خامه‌ای خوشمزهطرز تهیه بورانی اسفناج خامه ای چاشنی درجه سختی آسان زمان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه زمان پخت کمتر از 30 دقیقه مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار گل کلم دو کیلوگرم بادمجان یک کیلوگرم هویج یک کیلوگرم خیار یک کیلوگرم سیب زمینی ترشی دو عدد به دو عدد لوبیا سبز یک کیلوگرم سیر پنج بوته فلفل سبز تند 250 گرم فلفل دلمه‌ای (به رنگ دلخواه) یک عدد سبزی ترشی شامل ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و گشنیز نیم کیلوگرم ادویه ترشی هفت بیجار (طرز تهیه در ادامه) سرکه سفید یک‌ونیم لیتر مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص ترشی هفت بیجار پودر گلپر 10 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری جوز هندی یک قاشق چای‌خوری پودر رازیانه یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز پنج قاشق چای‌خوری پنج قاشق چای‌خوری یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز دو قاشق چای‌خوری سبزی خشک (به نسبت برابر مرزه، ترخون، گشنیز و نعنا خشک) دو قاشق چای‌خوری مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص ترشی هفت بیجار گل کلم دو کیلوگرم بادمجان یک کیلوگرم هویج یک کیلوگرم خیار یک کیلوگرم سیب زمینی ترشی دو عدد به دو عدد لوبیا سبز یک کیلوگرم سیر پنج بوتهفلفل سبز تند 250 گرم فلفل دلمه‌ای (به رنگ دلخواه) یک عدد سبزی ترشی شامل ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و گشنیز نیم کیلوگرم ادویه ترشی هفت بیجار (طرز تهیه در ادامه) به مقدار لازمسرکه سفید یک‌ونیم لیتر پودر گلپر 10 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری جوز هندی یک قاشق چای‌خوری پودر رازیانه یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز پنج قاشق چای‌خوری پنج قاشق چای‌خوری یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز دو قاشق چای‌خوری سبزی خشک (به نسبت برابر مرزه، ترخون، گشنیز و نعنا خشک) دو قاشق چای‌خوری طرز تهیه ادویه ترشی هفت بیجار مرحله اول برای تهیه کردن ادویه مخصوص و جادویی این ترشی تمام موارد ذکر شده را داخل مخلوط‌کن ریخته و آسیاب کنید. سپس ادویه‌ها را داخل یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورند. ادویه آماده است. از آن در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در مواقع مصرف استفاده کنید. طرز تهیه ترشی هفت بیجار مرحله اول ابتدا گل کلم را به کمک دست تکه تکه کنید. سپس با دقت لازم با آب و نمک بشویید. مرحله دوم خیار، بادمجان‌ها، هویج‌ها، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی ترشی، فلفل سبز، لوبیا سبز و به را داخل یک لگن ریخته و بشویید. سپس کنار قرارشان دهید تا حسابی خشک شوند. تمام سبزیجات را به جز فلفل سبز به صورت مکعبی یا حلقه‌ای خرد کنید. مرحله سوم سبزی‌های ترشی را هم بشویید و بعد از این که کاملا خشک شدند، به صورت ساطوری خرد کنید. (خشک شدن مواد ترشی نکته مهمی است که باید رعایت کنید. در غیر اینصورت ترشی خیلی سریع کپک می‌زند.) مرحله چهارم تمام مواد را داخل یک پرف بزرگ مخلوط کرده و به مقدار دلخواه ادویه و نمک اضافه کنید. سپس بوته‌های سیر را پوست بگیرید. مرحله پنجم یک دبه خشک و تمیز متناسب با مقدار موادتان انتخاب کنید. مواد ترشی را لایه‌لایه داخل دبه ریخته و روی هر لایه سبزی خشک، حبه سیر و فلفل سبز بریزید. لایه لایه این کار را تکرار کنید تا مواد ترشی تمام شوند. روی سطح ترشی چند عدد فلفل سبز و حبه سیر و سبزی خشک بریزید. مرحله ششم داخل دبه تا جایی که روی مواد را بگیرد سرکه بریزید. توجه کنید که مقدار سرکه باید به اندازه یک بند انگشت روی مواد قرار یک بگیرد. مرحله هفتم در دبه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک به مدت ده روز نگهدارید تا حسابی جا بیفتد. نور آفتاب به همیچ وجه نباید به دبه ترشی بخورد. نکات طرز تهیه اگر می‌خواهید مواد ترشی کمی نرم به زیر دندان بیاید، آن‌ها را به صورت جداگانه در کمی آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید. این کار کاملا سلیقه‌ای است. اما یادتان نرود در صورت پخت حتما صبر کنید تا خشک شوند. اگر دوست ندارید طعم ترشی خیلی تند باشد به جای یک‌چهارم اندازه سرکه از آب جوشیده شده خنک استفاده کنید. مقدار سرکه و ادویه ترشی کاملا سلیقه‌ای و بسته به ذائقه‌تان است. از سرکه سیب و سرکه قرمز هم می‌توانید به جای سرکه سفید استفاده کنید. ادویه مخصوص این ترشی را به اسم ادویه ترشی هفت بیجار می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید اما چه بهتر که این ادویه را خودتان در خانه تهیه کنید. آب جوشیده شده داغ یا گرم به هیچ عنوان به ترشی اضافه نکنید چون باز هم باعث کپک زدن ترشی می‌شود. مقدار خرد شدن مواد ترشی هم سلیقه‌ای است. باقیمانده ظرف ترشی سر سفره را به هیچ وجه به دبه برنگردانید چون باعث کپک زدن می‌شود. طرز تهیه ادویه ترشی هفت بیجار طرز تهیه ترشی هفت بیجار مرحله اولبرای تهیه کردن ادویه مخصوص و جادویی این ترشی تمام موارد ذکر شده را داخل مخلوط‌کن ریخته و آسیاب کنید. سپس ادویه‌ها را داخل یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورند. ادویه آماده است. از آن در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در مواقع مصرف استفاده کنید. مرحله اولابتدا گل کلم را به کمک دست تکه تکه کنید. سپس با دقت لازم با آب و نمک بشویید. مرحله دومخیار، بادمجان‌ها، هویج‌ها، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی ترشی، فلفل سبز، لوبیا سبز و به را داخل یک لگن ریخته و بشویید. سپس کنار قرارشان دهید تا حسابی خشک شوند. تمام سبزیجات را به جز فلفل سبز به صورت مکعبی یا حلقه‌ای خرد کنید. مرحله سومسبزی‌های ترشی را هم بشویید و بعد از این که کاملا خشک شدند، به صورت ساطوری خرد کنید. (خشک شدن مواد ترشی نکته مهمی است که باید رعایت کنید. در غیر اینصورت ترشی خیلی سریع کپک می‌زند.) مرحله چهارمتمام مواد را داخل یک پرف بزرگ مخلوط کرده و به مقدار دلخواه ادویه و نمک اضافه کنید. سپس بوته‌های سیر را پوست بگیرید. مرحله پنجمیک دبه خشک و تمیز متناسب با مقدار موادتان انتخاب کنید. مواد ترشی را لایه‌لایه داخل دبه ریخته و روی هر لایه سبزی خشک، حبه سیر و فلفل سبز بریزید. لایه لایه این کار را تکرار کنید تا مواد ترشی تمام شوند. روی سطح ترشی چند عدد فلفل سبز و حبه سیر و سبزی خشک بریزید. مرحله ششمداخل دبه تا جایی که روی مواد را بگیرد سرکه بریزید. توجه کنید که مقدار سرکه باید به اندازه یک بند انگشت روی مواد قرار یک بگیرد. مرحله هفتمدر دبه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک به مدت ده روز نگهدارید تا حسابی جا بیفتد. نور آفتاب به همیچ وجه نباید به دبه ترشی بخورد. نکات طرز تهیه اگر می‌خواهید مواد ترشی کمی نرم به زیر دندان بیاید، آن‌ها را به صورت جداگانه در کمی آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید. این کار کاملا سلیقه‌ای است. اما یادتان نرود در صورت پخت حتما صبر کنید تا خشک شوند. اگر دوست ندارید طعم ترشی خیلی تند باشد به جای یک‌چهارم اندازه سرکه از آب جوشیده شده خنک استفاده کنید. مقدار سرکه و ادویه ترشی کاملا سلیقه‌ای و بسته به ذائقه‌تان است. از سرکه سیب و سرکه قرمز هم می‌توانید به جای سرکه سفید استفاده کنید. ادویه مخصوص این ترشی را به اسم ادویه ترشی هفت بیجار می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید اما چه بهتر که این ادویه را خودتان در خانه تهیه کنید. آب جوشیده شده داغ یا گرم به هیچ عنوان به ترشی اضافه نکنید چون باز هم باعث کپک زدن ترشی می‌شود. مقدار خرد شدن مواد ترشی هم سلیقه‌ای است. باقیمانده ظرف ترشی سر سفره را به هیچ وجه به دبه برنگردانید چون باعث کپک زدن می‌شود.

دستورهای پخت مرتبط چاشنی 0 0 طرز تهیه ترشی کلم قرمز چاشنی 0 0 طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی: همراه با فوت و فن نگهداری چاشنی 0 5 طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و ساده چاشنی 0 0 طرز تهیه ترشی چغاله بادام در سرکه و نمک

دیدگاه ها لغو پاسخامتیاز: نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *دیدگاه نام * ایمیل * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب