دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

درست کردن خورشت کرفس

پخت خورشت کرفس مرحله به مرحله با تصویراصیل و ایرانی ، خورشت کرفس غذایی سالم و خوشمزه می باشد که اگر طبخ جا افتاده ای داشته باشد قطعا طعمی خوشمزه خواهد داشت و می تواند در کنار خورشت های خوشمزه مانند قورمه سبزی و خورشت کنگر یاد شود. مواد لازم برای خورشت کرفس مواد لازممقدار لازمکرفس پاک شده600 گرمگوشت خورشتی400 گرمپیاز2 عددآبغوره2 عددرب گوجه فرنگی1 قاشق چای خورینمک و فلفل و زردچوبه2 قاشق غذا خوریروغنبه مقدار لازمسراغ پخت این خورشت خوشمزه خواهیم رفت :طرز تهیه کامل خورشت کرفس خوشمزه و جا افتادهمرحله اول :مخلوط پیاز و گوشتبرای درست کردن خورشت کرفس ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و منتظر میمانیم تا گرم شود سپس پیاز های نگینی خرد شده را در آن میریزیم و تفت میدهیم تا پیازها نرم شوند و بعد گوشت را داخل آن میریزیم تا گوشت و پیاز کنار هم مزه دار شوند.وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد داخل آن زرد چوبه میزنیم تا عطر و طعم گوشت را چند برابر کند و کمی آن را تفت میدهیم.مرحله دوم :اضافه کردن سبزی ها و کرفسبعد از این مراحل سبزی خورشت را که شامل نعناع و جعفری است اضافه میکنیم و به همراه گوشت و پیاز سرخ میکنیم ، تا رنگ سبزی به سیاهی برود ولی نسوزد سپس در انتهای تفت سبزی ها کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک به آن بدهید. ولی اگر گوشت شما دیرپز بود حتما کرفس را جداگانه در ظرف دیگری تفت دهید تا هنگام پختن زیاد گوشت کرفس ها له نشوند و حالت اولیه خود را از دست ندهند.مرحله سوم :اضافه کردن آب به مواد خورشت کرفسبعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند.مرحله چهارم :اضافه کردن آبغوره و نمک به خورشتدر 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد ، دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود.خورشت شما آماده شد.می توانید خورشت را در کنار برنج و مخلفات  مانند زیتون و ترشی گل کلم سرو کنید و همچنین می توانید از لینک مقابل طرز تهیه برنج آبکش را نیز مشاهده کنید.نکاتی ریز در خوشمزه تر کردن خورشت کرفس :اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است.بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان پخت داخل خورش بیندازید.برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.برای لذیذ تر شدن خورش کرفس میتوانید از استاک استفاده کنید.برای اینکه رنگ و طعم جعفری از بین نرود بهتر است در اواخر پخت آن را به خورشت اضافه کنید.در ضمن جعفری را نباید زیاد سرخ کنید چون طعم و بو و خاصیتش را از دست می دهد.از گوشت مرغ هم می توانید برای تهیه خورش کرفس استفاده کنید.بر حسب سلیقه تان در خورشت کرفس میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید.خوشمزه شدن خورشت کرفس به نازکی و جوانی ساقه های کرفس است.استفاده از نعنا و جعفری در خورشت کرفس طعم بی نظیری به این خورشت میدهد و طعم آن را همه پسند میکند.بجای لیمو عمانی که ممکن است مزه تلخی به خورشت بدهد استفاده از آب لیموی تازه اولویت بیشتری دارد.برگ های کرفس را با کره تفت دهید تا عطر و طعم خورشت شما فوق العاده ای شود.سبزیجات استفاده شده در خورشت کرفس نیازی به سرخ شدن ندارند و تنها تفت دادن آن ها کافیست.توجه داشته باشید که گوشت گوساله و سبزیجات نباید همزمان به خورشت اضافه شوند. زیرا گوشت برای کامل پخته شدن به زمان زیادتری نیاز دارد.اضافه کردن آب گوشت می تواند طعم خورشت کرفس شما را چند برابر کند.زردچوبه و زعفران جزو ادویه های مهم و اصلی این خورشت هستند.برای اینکه خورشت شما ترش نشود بهتر است موقع اضافه کردن آب لیمو آن را کم کم به خورشت اضافه کنید.خورشت کرفس هر چه قدر زمان زیادی بپزد جا افتاده تر میشود.اگر سبزی های این خورشت پس از شستن به طور کامل خشک نشوند در هنگام پخت له می شوند.برای خوش طعم کردن خورش میتوانید یک تکه گوشت چربی دار داخل آن بریزید.اگر بخواهید از رب در خورشت کرفس استفاده کنید باید بعد از سرخ شدن گوشت رب را به آن اضافه کنید.  در هنگام خرد کردن ساقه های کرفس نخ ها را از بالای آن بکشید و خارج کنید.برگ های ظریف کرفس را خرد کنید و در خورشت استفاده کنید.در سبزی خورشت کرفس به اندازه نصف جعفری یا کمتر ،نعنا بزنید .سبزی ها را ریز خرد و سرخ کنید وساقه های نعنا را در سبزی خرد نکنید..سعی کنید همیشه خورشت را با مقدار مشخصی اب بپزید تا کم یا زیاد نباشد. اگر آب خورش کم شد مقداری اب جوش داخل آن بریزید.از کنگر و ریواس هم برای خوشمزه تر کردن خورشت کرفس میتوانید استفاده کنید. به این شکل که کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و کمی تفت دهید و با بقیه مواد مخلوط کنید. نکات تکمیلی در مورد خورشت کرفسخورشت کرفس جزو انواع خورش میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد . خورشت کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد . مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت کرفس خانگی با 20+5 نکته جاافتاده4.71585این مطلب مفید بود ؟1479106

طرز تهیه خورش کرفس رستورانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند بنا به ذائقه و سلیقه در بعضی رسپی به خورش کرفس لوبیا قرمز و چیتی اضافه می شود. جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد. با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند پس نکات و فوت و فن های را که به شما در آخر این پست آموزش می دهیم مطالعه کنید . با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.   طرز تهیه خورش قورمه سبزی برای ۴ نفر خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا .. مواد لازم برای ۴ نفر مواد لازم خورش کرفس پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد برگ کرفس ۲۰۰ گرم روغن مایع به اندازه کافی ساقه کرفس تازه ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم نعناع تازه ۵۰ گرم جعفری تازه ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه) نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی دستور پخت طرز تهیه خورش کرفس مرحله اول: آماده سازی سبزی برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود. در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود. طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا … مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد. طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت طرز تهیه خورش کنگر خورش کنگر خورش کنگر یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک خورشت فصلی شناخت می شود. خورش کنگر علاوه … مرحله سوم: افزودن رب رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید. مرحله چهارم: افزودن لیموعمانی حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود یا می توانید لیموعمانی ها را از وسط به دو نیم کنید هسته آن را خارج و در آب قرار دهید و بهتر است برای گرفتن تلخی لیمو یک قاشق یا جسمی روی لیمو ها قرار دهید تا کاملا در آب فرو رفته باشند سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. مرحله پنجم: تهیه خورش کرفس پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد. این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید. نکات پخت خورش کرفس خورش کرفس با گوشت مرغ در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید. در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود. کرفس مناسب برای خورش کرفس در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید. کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید. استفاده از لوبیا قرمز یا چیتی خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید. ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوش و آب قرمز را دور بریزید سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید. فوت و فن های خورش کرفس غلیظ و مجلسی با گوشت  بهتر است از گوشت استخوان دار و تکه ای برای تهیه خورش کرفس استفاده شود. سبزی خورش کرفس برعکس خورش قورمه سبزی نباید خیلی سرخ شود زیرا به دلیل نعنا و جعفری باعث تلخی خورش می شود. می توانید به جای لیموعمانی در انتهای پخت ۱.۵ ق غذا خوری آبغوره یا آب نارنج یا آب لیموترش اضافه کنید. خورش کرفس هرچقدر آب کمتری داشته باشد بهتر است. برای خوشمزه تر شدن خورشت کرفس می توانید از استاک گوشت استفاده کنید. می توانید به دلخواه مقدار نعنا و جعفری را بیشتر بریزید زیرا طعم و مزه بسیار خوبی به خورش کرفس می دهد همیشه نسبت نعنا و جعفری ۳ به ۱ می باشد. برگ های کرفس را کمی کره تفت دهید تا عطر و بوی خوبی به غذا بدهد. ساقه های خرد شده کرفس را تفت دهید تا شکل و ظاهر آن در حین پخت از بین نرود. اگر سبزی خورشت خوب خشک نشود در هنگام پخت له می شود. از کنگر و ریواس برای خوشمزه تر شدن خورشت کرفس می توانید استفاده کنید. می توانید رب را حذف کنید. همچنین ببینید طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی خورش کدو سبز یکی از خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که طرفدران خاص خودش … طرز تهیه خورش تره خوشمزه کردستانی خورش تره یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به استان کردستان است … طرز تهیه خورش کرفس رستورانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ3.4 (67.77%) 103 vo es fu c io social_b (s){ //va is_mobile = /iPho e|iPod|iPad|A d oid/i. es ( aviga o .use Age ); va social_u l = ''; va u l_e code = 'h ps://pa siday.com/214-cele y-s ew/'; va page_ i le = e codeURI(docume . i le); va bla k = ue; swi ch (s){ case 1: social_u l = " g://msg_u l?u l=" + u l_e code + "& ex =" + page_ i le; bla k = false; b eak; case 2: social_u l = "wha sapp://se d? ex =" + u l_e code; bla k = false; b eak; case 3: social_u l = "h ps://pi e es .com/pi /c ea e/bu o ?u l=" + u l_e code + "&desc ip io =" + page_ i le; b eak; case 4: social_u l = "h ps://www.li kedi .com/sha eA icle?mi i= ue&u l=" + u l_e code + "& i le=" + page_ i le + "&sou ce=pa siday.com"; b eak; case 5: social_u l = "h ps:// wi e .com/i e / wee ?u l=" + u l_e code + "& ex =" + page_ i le; b eak; case 6: social_u l = "h ps://www.facebook.com/sha e .php?u=" + u l_e code; b eak; } if (social_u l != "") { wi dow.ope (social_u l, ((bla k == ue) ? "_bla k" : "_self")); } }

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب