دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

انواع برگر

۷۱۶۸۴۱ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۶ ۳۸۵۵۴ بازدید ۱ نظر

۲۰ نوع برگر متنوع و خوشمزه (۲)

از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی می‌خوردیم و بعد از آن هم از همبرگر‌های آماده کارخانه‌ای استفاده می‌کردیم، ولی حالا خودمان می‌توانیم دست به کار شویم و خوشمزه‌ترین همبرگر‌ها را با همین دستان هنرمند‌مان بپزیم.

وب سایت سرآشپز پاپیون: زمانی بود وقتی هوس خوردن بعضی از غذاها که به سرمان می‌زد باید ماشین را آتش می‌کردیم و راه می‌افتادیم به سمت آن رستورانی که در پخت آن غذای خاص تخصص داشت. حالا همه چیز فرق کرده. تخصص وارد خانه‌های ما شده است. باور ندارید؟ به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی می‌خوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانه‌ای استفاده می‌کردیم، ولی حالا خودمان می‌توانیم دست به کار شویم و خوشمزه‌ترین همبرگرها را با همین دستان هنرمند‌مان بپزیم. 6 ) برگر گوشت و قارچ دویست گرم قارچ را خرد کنید و همراه با یک عدد پیاز خرد‌شده و دو حبه سیر له‌شده داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند. مخلوط را داخل سبد بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. چهارصد گرم گوشت قرمزچرخ‌کرده را داخل ظرفی بریزید. مخلوط قارچ را هم اضافه کنید. یک عدد تخم مرغ، یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی و یک قاشق سوپ‌خوری مخلوط ترخان، مرزه و آویشن خشک‌شده را هم اضافه کنید. یک قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک قاشق چای‌خوری پودر موسیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید. حالا باید مقداری پودر سوخاری اضافه کنید. پودر سوخاری را تا جایی اضافه کنید که مایه نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود. مایه را خوب ورز دهید، سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. وقتی مایه را از یخچال درآوردید، آن را به شکل برگر قالب بزنید و داخل روغن سرخ یا روی زغال کباب کنید. وقتی دو طرف برگر‌ها سرخ شدند، دو ورق پنیر چدار روی آن‌ها قرار دهید. صبر کنید تا کمی آب شوند، سپس برگرها را داخل نان همبرگری قرار دهید. داخل نان را با سبزی‌های دلخواه پُر کنید و همراه با سس کچاپ سرو کنید. 7 ) رویال برگر با سس قارچ یک عدد پیاز و دوحبه سیر را رنده کنید و آب اضافی‌شان را دور بریزید، سپس همراه با یک عدد تخم‌مرغ، یک قاشق مرباخوری پودر سیر، یک قاشق مرباخوری پودر موسیر و مقداری نمک و فلفل به پانصد گرم گوشت قرمزچرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. آرد سوخاری را کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید؛ تا جایی که مایه برگر آماده شود. دقت کنید که بیش از اندازه آرد سوخاری نریزید، چون برگر بعد از پخت سفت می‌شود. مایه را به قسمت‌های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره درآورید. دایره‌های برگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار دهید و آن‌ها را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این زمان، آن‌ها را داخل تابه قرار دهید. وقتی دو طرفشان سرخ شدند، یک یا دو ورقه پنیر روی آن‌ها قرار دهید و بگذارید با حرارت همبرگر، پنیرها آب شوند. همبرگر‌های پنیری را داخل نان همبرگری قرار دهید و روی آن‌ها دو ورق ژامبون بگذارید. دویست گرم قارچ را با دو عدد پیاز خرد‌شده داخل مقداری روغن تفت دهید. کمی خامه، نمک و فلفل هم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سس قارچ حاصل شود. سس را همراه با چند ورق کاهو، چند برش خیارشور و گوجه فرنگی روی برگرها قرار دهید، سپس ساندویچ‌ها را سرو کنید. 8) برگر مغزدار پانصد گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده را در ظرفی بریزید. دو عدد زرده تخم‌مرغ، دو عدد پیاز رنده‌شده بدون آب، دو عدد سیر له‌شده، یک قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک قشق سوپ‌خوری ریحان خردشده، یک قاشق سوپ‌خوری سس خردل و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. در انتها حدود یک‌دوم پیمانه پودر سوخاری به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. مایه را به پنج قسمت مساوی تقسیم کرده، گرد کنید. برگر‌ها را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا کاملا خنک و سفت شوند. وقتی برگر‌ها را از یخچال بیرون آوردید، به آرامی وسط آن‌ها یک سوراخ کوچک ایجاد کنید، سپس آن‌ها را داخل روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف برگر‌ها سرخ شدند، یک عدد تخم‌مرغ داخل هر کدام از سوراخ‌‌ها بریزید. حرارت را کم کنید و بگذارید تخم مرغ‌ها به حالت عسلی در بیایند. در انتها یک ورقه پنیر گودا روی برگر‌ها بگذارید و سپس آن‌ها را داخل نان همبرگری قرار دهید. نان را با مقداری برگ کاهو و برش های خیارشور و گوجه پُر کنید. برگر را با سس مورد علاقه تان سرو کنید. 9 ) چیکن برگر پنیری چهارصدگرم سینه مرغ را چرخ کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. دو عدد پیاز را رنده کنید و آب‌شان را بگیرید، سپس همراه با نصف پیمانه هویج ریز رنده‌شده، نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده‌شده، دو حبه سیر له‌شده، یک عدد پیازچه خردشده، دو قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. به میزان لازم پودر سوخاری هم اضافه کنید تا مایه برگر کمی سفت شود. مایه را به چهار یا پنج قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت برگر درآورید. برگرها را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند، سپس آن‌ها را داخل روغن یا روی کباب‌پز آماده کنید. در یک کاسه نصف پیمانه سس فرانسوی را با با دو قاسق سوپ‌خوری آبلیمو، یک قاشق سوپ‌خوری ترخون خردشده و نصف پیمانه ماست مخلوط کنید. دو قاشق روغن‌زیتون و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود. وقتی برگرها آماده شدند، آن‌‌ها را همراه با سبزی‌های مورد‌علاقه‌تان داخل نان همبرگی قرار دهید و با سسی که آماده کرده بودید سرو کنید. 10 ) برگر ترکی هفتصد گرم گوشت قرمزچرخ‌کرده را با دو قاشق سوپ‌خوری پیازچه خردشده مخلوط کنید. دو عدد پیاز رنده‌شده بدون آب، نصف پیمانه آرد سوخاری، چهار قاشق سوپ‌خوری سس مایونز، چهار قاشق سوپ‌خوری سس قرمز، دو قاشق سوپ‌خوری ریحان خردشده و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا مایه برگر یکدست شود. مایه را به اندازه‌های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را با دست گرد کنید و به شکل برگر درآورید. برگرها را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند، سپس آن‌ها را داخل روغن یا روی کباب‌پز آماده کنید. برگرهای آماده را داخل نان همبرگری قرار دهید و همراه با گوجه‌فرنگی، خیارشور، کلم خردشده و سس مایونز یا هر سسی که تمایل دارید سرو کنید.

ساخت فضای سبز در خانه، چه کار‌هایی می‌توان انجام داد؟ بهترین کلینیک کاشت ابرو در تهران

برچسب ها: انواع برگر ، همبرگر ، برگر خانگی ، طرز تهیه برگر ، چیکن برگر ، برگر

اشتراک گذاری گزارش خطا

انواع همبرگر در دنیا 4 Comme s همبرگر همبرگر یکی از فست فودهای لذیذ است که از محبوبیت فوق العاده ای در سراسر جهان برخوردار است. همبرگر یکی از پر طرفدراترین ساندویج ها در ایالات متحده آمریکا محسوب می شود. این ساندویج که به سرعت و به راحتی آماده می شود در منوی بسیاری از فست فودهای دنیا قرار دارد. طعام طلایی در این مقاله شما را با انواع همبرگر در دنیا آشنا خواهد کرد.   تاریخچه همبرگر پیش از پرداختن به انواع همبرگر بد نیست یک آشنایی نسبی با تاریخچه همبرگر داشته باشیم. انواع فست فودها از زمان پیدایش و حضور پر رنگ در میان وعده های غذایی نسل بشر بسیار پرطرفدار ظاهر شدند. معمولا تاریخچه پیدایش فست فودها را مربوط به کشور آلمان می دانند و با توجه با اطلاعاتی که در طول تاریخ درباره رژیم غذایی مردمان به دست آمده است، استفاده از گوشت چرخ کرده و کاربرد آن در تهیه غذاهایی مانند همبرگر بیشتر به مغول ها و مردم روسیه بر می گردد. همچنین ارتباطی که قوم مغول از طریق روسیه با این کشور داشته باعث ایجاد تبادل غذایی بین قوم های این ملل شده و نهایتا منجر به رواج استفاده از گوشت چرخ کرده و همبرگر در میان آلمانی ها شده است. آلمانی ها با اضافه کردن ترکیبات مختلف و رنگ و طعم بخشیدن به همبرگر به عنوان پدید آورندگان شکل امروزی همبرگر شناخته می شوند. همبرگر به مررور زمان محبوبیت زیادی بین مردم آلمان پیدا کرد و با گذشت زمان مردم دیگر کشور ها هم به جمع طرفداران این فست فود پیوستند.       با فراگیر شدن استفاده از همبرگر به عنوان غذایی که سریع آماده می شود تنوع بین همبرگرها هم افزایش یافت ریشه همبرگر مربوط به شهر هامبورگ آلمان است. آنها در ابتدا تنها از گوشت گاو برای تهیه همبرگر استفاده می کردند اما با مهاجرت آلمانی ها به ایالات متحده آمریکا در قرن نوزدهم میلادی به تدریج این فست فود مورد توجه و علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته و مواد مختلف دیگری به این فست فود لذیذ افزوده شدند. همبرگر که در ابتدا از دو تکه نان گرد که در داخل آن از گوشت چرخ کرده استفاده می شد، تشکیل می شد، امروزه با افزایش تنوع نوع همبرگرها، همبرگرهای دو یا سه ردیفه هم وجود دارند که بر اساس ذائقه افراد تهیه و سرو می شوند. امروزه از مواد دیگری نیز در داخل همبرگرها استفاده می شود که از جمله آنها می توان به انواع سس ها مانند سس خردل ،سس گوجه فرنگی و سس مایونز اشاره کرد همچنین ناگفته نماند برای افرادی که تنظیم میزان کالری بدن برای آنها مهم است همبرگرهای رژیمی طبغ می شود در این نوع همبرگرها تا جای ممکن از مواد کم کالری مانند پنیرهای کم چرب و سس هایی که میزان کم تری کالری نسبت به موارد مشابه خود دارند استفاده شده است.       انواع همبرگر های خوشمزه در دنیا در بسیاری از کشورهای دنیا از این فست فود لذیذ به وفور استفاده می شود که در اکثر آنها از گوشت استفاده شده است البته با این تفاوت که درصد گوشت در هر کدام از آنها متفاوت است به طوریکه در همبرگر ممتاز حداقل بالای 60 الی 70 درصد از گوشت استفاده شده است این در حالی است که در همبرگرهای معمولی تنها 30 درصد از مواد اصلی آنها را گوشت تشکیل می دهد.       در همبرگر از مواد اولیه دیگری نیز استفاده می گردد که می توان به آرد، نمک، روغن، سویا و آرد سوخاری اشاره کرد. در تهیه همبرگرها می توان از نان هایی مانند نان جو و نان کنجد دار هم استفاده کرد. در این بخش از مطلب قصد داریم با توجه به وجود تنوع زیاد همبرگر در دنیا چند مورد از آنها را نام ببریم:   همبرگر سبزیجات سوئیسی مواد تشکیل دهنده همبرگر سبزیجات سوئیسی جو، عدس و قارچ می باشد که آن را به همراه پنیر ورقه ای خوشمزه و قارچ سرخ شده سرو می کنند.       برگر ترکی برگر ترکی که از همبرگرهای معروف در ترکیه است از گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، پیازچه خرد شده، پیاز رنده شده، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، ریحان خرد شده، نمک و فلفل تهیه می شود.       همبرگر گوشت گوساله در تهیه همبرگر گوشت گوساله از گوشت گوساله، مغز نان همبرگر، شیر، پیاز، سیر، سبزیجات معطر و نمک و فلفل استفاده می کنند.       همبرگر آسیایی یکی از بهترین انواع همبرگر ، همبرگر آسیایی می باشد. این همبرگر از ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز، هویج، تخم مرغ، نان خشک، نمک و فلفل تهیه می شود.       همبرگر مخصوص همبرگر مخصوص را از ترکیب گوشت چرخ کرده با 20 درصد چربی، آرد سوخاری، تخم مرغ، پیاز، سیر و نمک و فلفل تهیه می کنند.         همبرگر مرغ به روش گریل این نوع همبرگر را از گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان، پودر نان، پیاز، تخم مرغ، سیر، پودر زیره سبز، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به همراه پنیر ورقه ای چدار یا گودا به روش گریل طبغ می کنند.         همبرگر مک دونالد همبرگر مک دونالد یکی از انواع همبرگر های محبوب و لذیذ در دنیاست که از موادی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، زرده تخم مرغ، آرد سوخاری، سیر، نمک، زردچوبه، ادویه و فلفل و کمی پودر سیر، سس کچاپ و سس مایونز، گوجه خیاز شور و یک پیاز ورقه شده به همراه چند برگ کاهو تهیه می شود.       رویال برگر همبرگر رویال برگر را از ترکیب گوشت چرخ کرده همراه با دنبه، تخم مرغ، پیاز، سیر، آرد سوخاری، پودر سیر، پودر موسیر، نمک، فلفل، پنیر چدار، قارچ و ژامبون مرغ طبغ کرده و سرو می کنند.       همبرگر ایتالیایی همبرگر خوشمزه و لذیذ ایتالیایی را از گوشت گاو بدون چربی، تخم مرغ، فلفل سبز، جعفری تازه، آویشن، رزماری، ریحان تازه، نان سیبا، سبزی روکولا و سس مایونز بدون چربی تهیه می کنند.       دوبل چیز برگر دوبل چیز برگر از ترکیب گوشت همبرگر، پنیر گودا، کاهو، گوجه، خیارشور و سس مخصوص تشکیل شده است.       همبرگر مرغ سوخاری در تهیه همبرگر مرغ سوخاری به جای گوشت از مرغ گریل شده یا سوخاری استفاده می شود. مواد لازم در تهیه این نوع همبرگر شامل سینه مرغ، کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، آرد سفید، زردچوبه، تخم مرغ، سس فرانسوی و آرد سوخاری می شود.       برگر زغالی برگر زغالی از ترکیب موادی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، تخم مرغ، پودر سوخاری، سس خردل یا کچاپ و نمک و فلفل سیاه تهیه می شود.       همبرگر کبابی با پنیر این همبرگر را با گوشت چرخ کرده، سس خردل، سیر له شده، پیازچه، بلوچیز، تخم مرغ، آب و نمک و فلفل تهیه می کنند.         قارچ برگر این همبرگر خوشمزه را از ترکیب گوشت گوساله چرخ کرده، پیاز، قارچ، جعفری، نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی، آویشن، پنیر چدار، تخم مرغ و پودر نان طبغ می کنند.         همبرگر با گوشت شترمرغ چرخ شده همبرگر گوشت شتر مرغ را با گوشت شترمرغ چرخ شده با 20 درصد چربی، آرد سوخاری، تخم مرغ، پیاز، سیر، نمک و فلفل سیاه تهیه می کنند.       به عنوان نکته آخر، پیشنهاد ما به شما خواندن مقاله طرز تهیه همبرگر می باشد. شما پس از خواند این مقاله می توانید پخت انواع همبرگر را به صورت رایگان یاد بگیرید.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب