دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).
  • منتشر شده در یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۵

آموزش قورمه سبزی خوشمزه

قورمه سبزی مجلسی رستورانی بسیار ساده تهیه می شود و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی را در نمناک بخوانید.

آموزش قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی خانگی:خورش قورمه سبزی در کنار خوشمزگی که دارد به دلیل داشتن مواد مقوی گوناگون بسیار مفید می باشد پس حتما این غذای خوشمزه را هفته ای یک بار در برنامه غذایی خود جای دهید و برای آموزش دستور تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی با نمناک همراه باشید.مواد لازم خورشت قرمه سبزی مجلسی:مواد لازممقدارگوشت 250 گرملوبیا چیتی 100 گرمسبزی قورمه آماده 500 گرمپیاز داغ  2 قاشق غذاخوریلیمو عمانی 4 عددروغن به میزان لازمشنبلیله خشک  1 قاشق غذاخوریرب انار ترش  1 قاشق غذاخورینمک،فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازمدستور پخت خورشت قورمه سبزی مجلسی:مرحله اول (آماده سازی مواد)ابتدا لوبیا چیتی را درون ظرفی ریخته و مقداری آب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و هنگامی که لوبیا پخت شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید.لیمو عمانی را درون ظرف آبجوش بریزید و چند ساعت کنار بگذارید تا تلخی خود را خارج کند و سپس آب آن را خالی کنید و لیمو عمانی ها را کنار بگذارید تا در نیم ساعت آخر پخت خورشت اضافه کنیم.مرحله دومدر این مرحله پیاز داغ را به همراه گوشت درون قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری روغن اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم.سپس فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم و چند دقیقه دوباره تفت می دهیم.مرحله سومدر این مرحله وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نوبت اضافه کردن لوبیا چیتی هایی است که از قبل آماده کرده ایم و سپس سبزی قورمه آماده را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس مقداری آب جوش اضافه میکنیم و حرارت را ابتدا زیاد میکنیم تا آب بجوشد وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.مرحله چهارمبعد از 4 ساعت مقداری شنبیلیه خشک ، رب انار و سپس لیمو عمانی را اضافه میکنیم . در آخر نمک را هم به اندازه کافی داخل خورشت میریزیم و در قابلمه را میگذاریم تا نیم ساعت دیگر خورشت ریز بجوشد و آماده شود.این غذای خوشمزه را  می توانید در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.نکات تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی:استفاده از آب قلم به خوشمزه شدن هرچه بیشتر خورشت کمک می کند.یکی از ترفند های خوشمزه شدن قورمه سبزی ایجاد شوک در این خورشت است.یعنی شما بعد از پخت قورمه سبزی شعله را خاموش کنید و وقتی سرد شد دوباره به مدت چند دقیقه روی شعله قرار دهید این کار باعث می شود به خورشت شوک وارد شود و بسیار خورشت را خوشمزه تر می کند.اضافه کردن یک قاشق رب انار ترش در نیم ساعت آخر پخت خورشت را خوشمزه تر می کند.اگر گوشت گوسفندی موجود نبود می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.اگر سبزی قورمه آماده نداشتید باید ترکیبی از سبزی های جعفری، تره، گشنیز، اسفناج و شنبلیله را به صورت ساطوری خرد کنید و آن را سرخ کنید.استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز اختیاری است ولی استفاده از لوبیا چیتی خورشت را خوشمزه تر می کند.نمک را در انتهای پخت خورشت اضافه کنید چون اگر به همراه فلفل و زرد چوبه اضافه کنید باعث می شود گوشت پخته نشود.چون سبزی قورمه از قبل سرخ شده نیازی نیست دوباره سرخ شود.به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو استفاده کنید.آب جوشی که به خورشت اضافه می کنید را از همان ابتدا مقداری زیاد بریزید تا مجبور نباشید در میانه آشپزی دوباره آب جوش اضافه کنید چون این کار خوشمزگی خورشت را کم میکند و به هیچ عنوان در میانه آشپزی آب سرد به خورشت اضافه نکیند. نکات تکمیلی در مورد قورمه سبزی مجلسیقورمه سبزی مجلسی جزو انواع خورش میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد . قورمه سبزی مجلسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی مرحله به مرحله+ نکات جا افتادن4.6553این مطلب مفید بود ؟50647

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهارغذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ … طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانیطرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه … طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسویطرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین …طرز تهیه خورش قورمه سبزیخورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است بلکه در خارج از ایران هم طرفداران بسیاری دارد. از محبوب ترین انواع خورش قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران می توان به خورش قورمه سبزی تهرانی ، خورش قورمه سبزی گیلانی ، خورش قورمه سبزی جنوبی و خورش قورمه سبزی ترکی یا تبریزی اشاره کرد که از نظر مواد کمی با هم متفاوت هستند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قورمه سبزی در ادامه با چی شی همراه باشید.طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتادهخورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شودمواد لازم برای ۴ نفرگوشت خورشتی۳۰۰ گرمسبزی خورشتی۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی۱۵۰ گرمپیاز۱ عدد بزرگلیمو عمانی۴ عددروغن مایعبه اندازه لازمنمک و فلفل سیاهبه اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبهبه اندازه لازمدستور پخت خورش قورمه سبزیمرحله اولمرحله اول برای تهیه قورمه سبزی خیساندن لوبیا قرمز می باشد. برای گرفتن نفخ لوبیا قرمز آن را داخل یک کاسه حاوی آب قرار دهید. توصیه ما این است که هر زمانی تصمیم گرفتید قورمه سبزی تهیه کنید از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانید.مرحله دوماین کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد باعث می شود که لوبیا نرم تز شود و به همین دلیل  زمان پخت آن کاهش یابد. در صورتی که بتوانید آب موجود در کاسه را دو تا سه باز تعویض کنید نفخ لوبیا به طور کامل گرفته خواهد شد.مرحله سومپیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته اید بریزید. پیاز را کمی تفت دهید تا شفاف شود سپس مقداری زردچوبه و در صورت تمایل فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که ادویه ها کامل به خورد پیاز بروند.طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبیخورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شودمرحله چهارمدر این مرحله گوشت را پس از شستشو به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. بهتر است قطعات گوشت خیلی درشت نباشند زیرا علاوه بر اینکه دیرتر پخته می شوند روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارند.مرحله پنجمپس از اضافه کردن گوشت به پیاز ، آنرا به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا قرمز را یکی دو دقیقه تفت دهید سپس سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.مرحله ششمحرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس آنرا ملایم تر کنید تا گوشت و لوبیا قرمز به آرامی بپزند. برای پخت گوشت و لوبیا قرمز حدود ۲ ساعت زمان نیاز است.در این مرحله سبز خورشتی را پس از پاک کردن و شستشو به صورت ساطوری خرد کنید.طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانیخورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شودمرحله هفتمسبزی خورشتی را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه جداگانه سرخ کنید. هر چقدر سبزی را بیشتر سرخ کنید رنگ قورمه سبزی شما تیره تر خواهد شد. پس از گذشت یک ساعت از پخت لوبیا و گوشت سبزی را پس از سرخ کردن به قابلمه خورش اضافه کنید.مرحله هشتمدر این مرحله می توانید لیمو عمانی ها را به همراه فلفل سیاه ، آبغوره و کمی آب نارنج به قابلمه اضافه کنید. یکی از نکات مهم در این مرحله این است که حتما لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید و تخم های آن را خارج کنید.مرحله نهمتخم های لیمو عمانی می توانند باعث تلخ شدن طعم خورش ما شوند. توصیه می کنیم نمک را پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت به خورش اضافه کنید زیرا باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد.در صورتی که آب خورش کم شده بود می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید.طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانیخورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشدمرحله دهمدر ۱۵ دقیقه پایانی طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. پس از اینکه خورش به خوبی روغن انداخت آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و به همراه برنج سرو کنید.نکات طرز تهیه قورمه سبزیروغن انداختن قورمه سبزییکی از فوت های و فن مهم در تهیه خورش قورمه سبزی این است که کاری کنید که خورش شما به خوبی روغن بیندازد. روغن انداختن قورمه سبزی علاوه بر اینکه ظاهر خورش را زیباتر می کند باعث می شود طعم بهتری را نیز تجربه کنید. نکته اول برای روغن انداختن قورمه سبزی همانطور که در بالا ذکر کردیم سرخ کردن سبزی خورشتی است.اگر سبزی خورشتی به خوبی سرخ شود خورش شما روغن بیشتری خواهد انداخت. نکته دوم هم این است که پس از اینکه گوشت و لوبیا قرمز پختند یک قطعه کوچک یخ به خورش اضافه کنید که باعث شوک به مواد خورش می شوند و به روغن انداختن خورش کمک می کند.سبزی مخصوص قورمه سبزیسبزی قورمه سبزی به طور معمول متشکل از تره ، جعفری ، شنبلیله ، گشنیز و اسفناج می باشد که البته این ترکیب در شهرهای مختلف متفاوت است. مثلا در شهرهای جنوبی کشور سبزیجات معطر دیگری مثل سیر سبز و شوید نیز به ترکیب اصلی سبزی قورمه سبزی اضافه می شود.در استان آذربایجان هم به سبزی قورمه سبزی سبزیجاتی مثل ترخون اضافه می شود که باعث تند و تیزتر شدن طعم خورشت می شود. یکی از نکات مهم در مورد سبزی قورمه سبزی این است که توصیه می شود از شنبلیله به مقدار کم در این خورش استفاده شود زیرا شنبلیله به مقدار زیاد می تواند باعث تاثیر منفی روی طعم و عطر خورش شود.سبزی قورمه سبزی شامل چیست و سبزی قورمه شهرهای مختلفدر هر فرهنگی، معمولا مهارت در طبخ یکی دو غذا را به عنوان معیار حرفه ای بودن سرآشپز تلقی می کنندخرد کردن سبز قورمه سبزیسبزی قورمه سبزی بر خلاف سبزی دیگر غذاها مثل آش و کوکو باید به طور کامل به صورت ریز خرد شود. دلیل این امر این است که اگر سبزی قورمه سبزی به صورت درشت خرد شود، خورش جا نمی افتد.در صورتی که می خواهید خورش قورمه سبزی به خوبی روغن بیندازد، حتما باید آنرا به صورت کاملا ریز خرد کنید. اگر از چاقو برای خرد کردن سبزی استفاده می کنید، حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا سبز له نشود.نشانه قورمه سبزی جا افتاده چیست؟اصلی ترین نشانه یک قورمه سبزی جا افتاده و مجلسی این است که آب و دان قورمه سبزی از هم جدا نباشد. ( یعنی زمانی که قورمه سبزی را در خورش خوری می کشید سبزی ، لوبیا و گوشت قورمه سبزی از آب آن جدا نباشد )نکته دیگر اینکه وقتی خورش را روی برنج می ریزید نباید آب قورمه سبزی کف بشقاب جمع شود. برای اینکه با این مشکل مواجه نشوید حتما در پایان پخت اجازه دهید آب اضافی قورمه سبزی تبخیر شود و شروع به روغن انداختن بکند سپس آنرا از روی حرارت بردارید و بکشید.خورشت قورمه سبزی جنوبیاگر می خواهید قورمه سبزی شما مثل جنوبی ها سیاه و تند و تیز شود باید از سبزی خورشتی که کمی متفاوت تر از سبزی خورشتی معمولی است استفاده کنید. جنوبی ها از سیر سبز و شوید هم در سبزی خورشتی خود استفاده می کنند.نکته دیگر اینکه باید سبزی را بیشتر از حد معمول سرخ کنید تا کاملا سیاه شود و در آخر هم به یاد داشته باشید که باید از فلفل سیاه و فلفل قرمز فراوان برای تند شدن خورش استفاده کنید چون خورش قورمه سبزی جنوبی به صورت تند سرو می شود.طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی 4.9 144

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 تیر 1400

آخرین مطالب